Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2010 13:15 - А ако се бяхме класирали?
Автор: beavisbg Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1670 Коментари: 0 Гласове:
0



Гледам световното първенство и не вярвам на ушите си...
Странни отбори, футболни анонимници, но това е само на пръв поглед. Иначе...
След изиграването на първите два мача от групите, според класирането, сред отпадащите отбори са Англия, Италия, Испания, Германия, Франция. Неизвестни отбори като Нова Зенландия, Словения и Австралия правят наред равни мачове с фаворитите, комшиите бийнаха Германия, което не е странно, като се вземе предвид факта, че в последните 5 световни първенства балканските отбори са много сериозен препъни камък за швабите.
Световно известните треньори като Капело, Липи, Ериксон, Рехагел и т.н. са напът да стегнат куфарите.
Португалия бие със 7:0, но в последният мач играе за класиране срещу Бразилия...
Въпреки, че голяма част от мачовете досега завършиха с нула или един гол, лично моето мнение е, че това е едно от най-интересните първенства до момента. Да, засега няма резултати от сорта на 3:2 или 2:2, но самият факт, че само един отбор е стегнал куфарите, е красноречив - интрига има.
Нашите коментатори ще ги прескоча, и да им се дразниш и да си го показваш, те ще са си там и няма мърдане. За съжаление. Искам само да спомена един от хилядите моменти, които ме подразниха - как Петър Василев обясняваше, че Роке Санта Круз е едва ли не некадърен, подценил ситуацията и играел без желание... Не помня точните думи, но става въпрос за ситуация, в която той игра с глава и си затвори очите. Е 10 минути след това този ми ти коментатор не млъкнА! А аз ще му препоръчам все пак да види снимки и забавени повторения на удари с глава по време на мачовете, та да се светне за какво иде реч. пример
Та по темата - какво ли щеше да се случи, ако ние се бяхме класирали?
Значи в момента, в който отпаднахме, журналисти и форумисти се скъсаха да кълнат и проклинат, да търсят виновни, да псуват много често. Но ако бяхме в ЮАР? Ако бяхме на мястото на Корея вчера? С нашата игра, от това, което видях до момента, за пореден път щяхме да сме на последното място, но никой нямаше да обърне внимание на факта, че сме на световно, а само на загубите. А сега ми е едно спокойничко... Седя си, гледам си и се кефя, пък току виж и позная някое тото. Яд ме е за Англия, но пък нали това е идеято - най-добрия да победи.
С риск да се повторя - добре, че не се класирахме.
А ако се бяхме класирали?



Тагове:   футбол,   ЮАР,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: beavisbg
Категория: Лични дневници
Прочетен: 91979
Постинги: 20
Коментари: 22
Гласове: 17
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930